Celovite logistične rešitve

Nudimo celostno strokovno rešitev med proizvodnjo in vašim naročnikom. Ponujamo storitve prevzema in odpreme blaga ter skladiščenja. Na voljo so vam naše celovite IT rešitve. Za vas izvajamo tudi storitve kot so komisioniranje, deklariranje, pakiranje in prepakiranje, opremljanje blaga z deklaracijami in ustreznimi kodami ter vodenje poslovne dokumentacije. Naša posebnost je postaja za navzkrižno pretovarjanje domačega in mednarodnega blaga, ki je prilagojena tudi za majhne kamione.

Skladiščenje

 

V sodobnem logističnem centru v Komendi vam omogočamo skladiščenje blaga v kakovostnih in vrhunsko opremljenih prostorih, ki omogočajo dostop tudi manjšim kamionom. Temperaturni režimi segajo med -20 °C in 4 °C. Naše prednosti so vrhunsko usposobljeni kadri, visoko kakovostna oprema in najmodernejša informacijska podpora. V vsakem trenutku imamo na voljo vse informacije o zalogi in stanju vašega blaga, celoten proces skladiščenja pa spremljamo preko modernega informacijskega sistema.

Prevozi

 

Naš sodoben vozni park nam omogoča, da smo hiter in zanesljiv partner, ki distribuira na področju celotne Evrope in Balkana. Specializirani smo za prevoz blaga v skladu z zahtevami HACCP in IFS standarda, ki zahtevata hladni sistem. Naša prednost je zbirna postaja za navzkrižno pretovarjanje blaga iz Evropske unije in Balkana, ki je prilagojena tudi za manjše kamione. Omogočamo tudi hitro pretovarjanje domačega in mednarodnega blaga za optimiziranje dostave do težje dostopnih odjemih mest.

NAŠE PREDNOSTI

UČINKOVITOST

Bogate izkušnje so nam omogočile razvoj sistema, s katerim partnerjem nudimo kakovostne, strokovne in učinkovite logistične rešitve.

NAPREDNOST

Naš nov logistični center v Komendi je eden izmed najbolj naprednih in tehnološko dovršenih centrov pri nas, ki ga dopolnjuje tudi sodoben vozni park.

HITROST

Hiter odziv in prevoz blaga od točke A do točke B je nujen za dobre poslovne rezultate, zato svojim partnerjem zagotavljamo kratke odzivne roke.

50 LET IZKUŠENJ

Dolgoletna družinska tradicija v segmentu storitev distribucije blaga, podjetje Frigologo d. o. o. pa je bilo ustanovljeno v letu 2002.

ZANESLJIVOST

Omogočamo popolno sledljivost vsakega artikla, hkrati pa presegamo vse veljavne standarde za ključne kazalnike pri prevzemu in dostavi.

SKRB ZA OKOLJE

Na enoto dostave porabimo do 10-krat manj energije kot pred 15. leti, hkrati pa 95 % vsega predelanega materiala recikliramo.

O FRIGOLOGU SO POVEDALI