Frigologo je vodilno slovensko podjetje na področju hladne logistike živil z 20-letno tradicijo v Evropi in 10-letno v Sloveniji. Z več kot 60. zaposlenimi vrhunskimi strokovnjaki, smo vaš zanesljiv in strokoven partner na področju celovitih logističnih rešitev, ki deluje na področju celotne Evrope in Balkana.

Začetki našega podjetja, ki je danes na področju hladne logistike živil vodilno v Sloveniji, segajo v leto 1968, ko se je s prevozi mlečnih izdelkov začel ukvarjati Franc Erčulj, podjetje pa sta potem prevzela njegova sinova Aleš in Franc mlajši. Bistveni preskok smo naredili leta 2002, ko smo v partnerstvu z avstrijskim podjetjem Frigologo Gmbh ustanovili podjetje Frigologo, d. o. o., ki vam nudi celostne rešitve na področju hladne logistike živil.

Naše podjetje deluje v vseh državah Evropske unije (Avstrija, Belgija, Bolgarija, Ciper, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francija, Grčija, Hrvaška, Irska, Italija, Latvija, Litva, Luksemburg, Madžarska, Malta, Nemčija, Nizozemska, Poljska, Portugalska, Romunija, Slovaška, Slovenija, Španija, Švedska, Združeno kraljestvo) in na področju Balkana (Albanija, Bosna in Hercegovina, Bolgarija, Črna gora, Grčija, Kosovo, Makedonija, Hrvaška, Srbija).

_dsc1247

_dsc1234